ពៅ មានអត្ថប្រយោជន៍ដែលយើងមិននឹកស្មានដល់!
ផ្លែល្
ពៅ មានអត្ថប្រយោជន៍ដែលយើងមិននឹកស្មានដល់!
ទប់ស្កាត់ជំងឺដាច់សសៃឈាមក្នុងខួរក្បាល ខ្លាញ់ក្នុងសរសៃឈាម
ប្រឆាំងនឹងរោគដំបៅក្រពះ និងអាស៊ីតក្នុងក្រពះ
សូមរួមគ្នាជួយទិញល្ពៅដាំដោយធម្មជាតិរបស់កសិករខ្មែរយើង ហើយថែមទាំងផ្តល់ប្រយោជន៍ដ៏ច្រើនដល់សុខភាពយើងទៀតផង។
-របៀបធ្វើ
- ចិតសំបកល្ពៅចេញ រួចចិតជាចំនិតតូចៗល្មម
- យកចំណិតល្ពៅ ១០០ ទៅ ១២០ក្រាម ដាក់ក្នុងម៉ាស៊ីនក្រឡុក
- ចាក់ទឹក ១០០ml ទៅ ១២០ml ចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនក្រឡុក
- ក្រឡុកល្ពៅ និងទឹករហូតទៅជាល្បាយស្មើសាច់
- ញុំាល្បាយនេះរាល់ព្រឹក មុនពេលញុំាអាហារ ២០នាទី ជារៀងរាល់ថ្ងៃឱ្យបានពេញ១ខែ។
អត្ថប្រយោជន៍នៃទឹកផ្លែល្ពៅ៖
- កំចាត់ជាតិខ្លាញ់ក្នុងសរសៃឈាម ដែលបណ្តាលឲ្យមានជំងឺដាច់សសៃឈាមក្នុងខួរក្បាល
- ជួយ ពន្យឺតនូវដំណើរការ នៃភាពចាស់ជរា និង ការពារផងដែរនូវការកកើតមានជំងឺភ្នែកឡើងបាយ
- បន្ថយនូវការប្រឈមនឹងជំងឺលើសសម្ពាធឈាម ប្រឆាំងនឹងជំងឺពុកឆ្អឹង
- ប្រឆាំងនឹងការរលាកសន្លាក់ ទប់ស្កាត់ការកើតមានគ្រួសនៅក្នុងតម្រងនោមបាន
- ប្រឆាំងនឹងរោគដំបៅក្រពះ និងអាស៊ីតក្នុងក្រពះ។
0 comments:
Post a Comment